Openingsuren:
ma-vr: 
08u00 - 12u00 & 13u00 -16u30

Tel: 03/541.18.57

Home Offerte aanvragen

Kerstmarkten in Duitsland, Frankrijk, Engeland en Nederland met de bus

Kerstmarkt Autocar

Een kerstmarkt (in het Duits: Weihnachtsmarkt) is een feestmarkt die traditioneel enkele weken voor Kerstmis wordt gehouden. Dit is vooral een gebruik op pleinen in (grote) steden in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Flaneer door de feestelijk opgesmukte straten. Weelderig versierde en verlichte voetgangerszones en winkelcentra verleiden tot rondkijken en kerstinkopen doen. U vindt er alles om de komende kerstdagen perfect voor te bereiden. Hier geraak je pas in de kerststemming.

Op een kerstmarkt, die dikwijls in de open lucht wordt gehouden, staan diverse kraampjes, meestal in de vorm van een klein huisje, met kerstartikelen zoals kerstballen, kaarsen, maar ook eten en drinken, zoals braadworst en glühwein staan op het menu.

Ons reisbureau biedt elk jaar verschillende promoties aan naar populaire kerstmarkten, vanaf centrale opstapplaatsen te Sint-Niklaas, Antwerpen en Herentals.


Onze luxe autocars gaan ook dit jaar weer naar de kerstmarkten van Duitsland. Keulen, Trier, Aken, Düsseldorf, Duisburg, Essen en Oberhausen zijn mooie bestemmingen waar u rustig een dagje kan kerstshoppen. Wij zorgen dat u op een comfortabele manier heen en terug geraakt.
Ook voor een dagje kerstshopping in Rijsel (Frankrijk), Canterbury (Engeland) en Maastricht (Nederland) kan u bij ons terecht.

Duitsland

Kerstmarkt AutocarDe bekendste kerstmarkten die in Duitsland worden gehouden zijn in Aken, Keulen, Düsseldorf, Essen, Trier en Duisburg.

 

 


 

 

 

 

Voor meer info / een offerte / een reservatie kan u ons steeds mailen op het adres: travel@depolder.be

 


Autocars De Polder nv

Groenendaallaan 385 - 2030 Antwerpen
Tel. 03/541.18.57‎ - Fax 03/541.84.38
Ond. nr. BE 0404.790.896

E-mail: info@depolder.be

Sitemap | Juridisch

Veolia Transport

Creation by DIGITAL IMPACT // Hosting by ALFAHOST